Rólunk

Üdvözlünk búvárbázisunk weboldalán, melyet azért hoztunk létre, hogy minél több emberrel megoszthassuk a búvárkodás szeretetét.

Minden vízparti nyaralásod arról szól, hogy a nap java részét hason fekve töltötted a víz tetején és próbálsz bepillantást nyerni a víz alatti világ rejtelmeibe így csak a hátad barnul le?

Órákig tudsz nézni egy víz alatti természetfilmet, vagy megszűnik számodra az idő amikor bele feledkezel  egy tengeri akvárium pezsgő színes élővilágának csodálatába ?

Tennéd mindezt pár centiről szemlélve a bohóchalat,red sea2 trópusi meleg tengerekben szemet kápráztató

színpompás korallmezők felett súlytalanul lebegve miközben csak pár kifújt buborék töri meg a csendet?

Esetleg rejtélyes hajó vagy repülőgép roncsokba úsznál be , melyeket már birtokba vett  a változatos színes tengeri élővilág ?

Örömmel tájékoztatunk,hogy megtaláltad amit kerestél: A búvárkodás a te sportod.

Two diwers and scorpionfishHa ehhez egy olyan csapatot keresel, melyet magasan képzett, többéves oktatási és merülési  tapasztalattal rendelkező búvároktatók alkotnak  akik számára a legfontosabb, hogy te jól érezd magad, miközben képességeidnek megfelelően saját ütemedben sajátítod el a biztonságos merülés fortélyait akkor jó helyen jársz.

Nálunk az első lépésektől akár a búvároktatói szintig vehetsz részt képzéseken, biztonságosan merülő magabiztos búvárként pedig csatlakozhatsz hozzánk egész évben szervezett búvártúráinkon melyek kínálata felöleli a hazai, európai és az egzotikus merülő helyek legjavát.

Dive Centerünk a legdinamikusabban fejlődő világszinten elismert és elfogadott  ISO minősítéssel rendelkező SSI oktatási rendszer keretei SSI_LOGO_Horizontal_207_50 között tart búvártanfolyamokat  annak szigorú szabályosi és minőségbiztosítási keretei között. Az SSI rendszerről itt olvashatsz.

A búvárkodás nem csak sport, hanem relaxációs tevékenység,életforma, ahol rengeteg olyan helyre juthatsz el és olyan dolgokat láthatsz háborítatlan természetes közegében amiről eddig álmodni sem mertél és csak kevesen érdemesek rá.

Sokan azt gondolják,hogy a búvárkodás csak a kiváltságosak számára érhető el és sportolói fizikumot álló képességet kíván.

 Ezek az emberek nagyot tévednek !

A búvárfelszerelések és a tananyagok folyamatos  fejlődésének köszönhetően, ma már szinte bárki lehet búvár és a követelményszint sem ír elő semmi olyat ami egy átlagember, sőt egy kis iskolás képességein túlmutatna.

wreckEbben a sportban bárki megtalálja a számítását, az is aki csak a végtelen kékség háborítatlan nyugalmában szeretne súlytalanul lebegni nézelődni és az is aki egy kalandokban gazdag adrenalin dús roncs, éjszakai esetleg  drift merülésen venne részt. Minden csak azon múlik, hogy kiválasszuk az érdeklődési körünknek  leginkább megfelelő  specialitás tanfolyamot a széles palettát felölelő továbbképzési lehetőségek közül.

A nálunk végezhető továbbképzési lehetőségek részletes leírását  itt találod.

Fontos nekünk, hogy ne csak búvártanfolyamot végezz, hanem válj is búvárrá. Ezért akár személyesen segítünk neked kiválasztani a számodra legmegfelelőbb minőségi búvárfelszerelést kiemelt partnerünknél a Sea-Watch búváráruházban, melynek web shopját itt a lapunkról is elérheted.

Szívesen segítünk neked felszereléseid szervizelésében, javításában, végzett búvárként búvárfelszerelést is bérelhetsz nálunk és palackjaidat is megtöltjük.

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődésed és belevágsz velünk a nagybetűs kalandba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Naprakész  információkért iratkozz fel hírlevelünkre, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban vagy a Google+ on.

Jó böngészést kívánunk:

Az Aquastic DC csapata


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írja be a helyes választ: *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>