Oktatóink

Bálint István

 

Bálint István

Tulajdonos, Vezető oktató

Aquastic Dive Center

SSI Instructor Trainer #61473

Gyerekkorom óta lételemem a víz és az úszás. Minden egyes alkalmat megragadtam arra,hogy vizben, vagy a víz alatt legyek. Tizenévesen kaptam ajándékba Z. Vince György Ahol a cápa jár című könyvét. Már a könyv lapjain is lenyűgöztek a leírt kalandok, és a színes képek. Ezután pillanatok alatt elvarázsolt ez a csodálatos víz alatti világ. Búvártanfolyam,búvártúra,új kapcsolatok, barátok,  lehetőségek, továbbképzések, kalandok, Horvát és Magyar Dive Center, az egyik követte a másikat, szédületes iramban. Mire észbe kaptam búvároktató lettem. Több éves búvároktatási tapasztalatot gyűjtve újabb továbbképzéseken vettem részt az SSI rendszerében, amíg elértem az egyik legmagasabb oktatói szintet. Jelenleg SSI Instructor Trainer minősítéssel rendelkezem.

Dive Centeremben azt tűztem ki célként, hogy minél több embernek átadjam a búvárkodás szeretetét és a biztonságos búvárkodás üzenetét a kezdő búvároktatóktól búvároktatói szintig, és mindezt a lehető legmagasabb minőségben tegyem.

 

 


bejegyzes

Csernák Gergely

 

Csernák Gergely vagyok, lassan 10. éve foglalkozom apneával és szabadtüdős merüléssel- angol nevén freediving-al! Tapasztalt versenyúszó múltam révén, a vízi világ már nagyon régen az életem részévé vált.

Utazásaim során, sok élményt és tapasztalatot szerezve jutottam el oda, hogy Magyarországon első SSI freedive instruktorként oktassam is ez a fantasztikus sportágat. A sok gyakorlati tapasztalat mellett fontosnak tartottam az elmélet elsajátítását is, amit a világ egyik legjobb Freediving bázisán Egyiptomban szereztem meg.

Világklasszis tanáraim ( Linda Paganelli, Lotta Ericson), sokat segítettek az elméletek gyakorlati elsajátításában.

Ezt a biztos tudást szeretném mindenkinek átadni, és megismertetni a tengerek csodálatos világát.

 Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írja be a helyes választ: *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>