Hivatásos tanfolyam

diveproplaka¦üt

Az SSI Dive Guide program kedvtelési és hivatásos részre bontása lehetőség azoknak a búvároknak, akik többet szeretének kihozni magukból, például szeretnének merülést vezetni, de még nem érzik magukat készen arra, hogy felelősséget és elkötelezettséget vállaljanak SSI hivatásosként. A Dive Guide program az első lépcsőfok SSI hivatásos búvárrá válásod kalandos útján.

Dive Guide-ként csak annyit a dolgod a továbblépéshez, hogy kiegészíted eddigi tudásod egy Science of Diving specialitás tanfolyam elvégzésével az SSI Divemaster minősítés megszerzéséhez. Ez a tanfolyam sok hasznos fizikával, élettannal, felszereléssel és a vízi környezettel kapcsolatos alapos információval lát el. A búvárkodás tudománya tanfolyam szintén az alapját képezi  az SSI Dive Control Specialist tanfolyamnak mely a következő lépcsőfok egy SSI Divemasternek, ha úgy dönt, hogy továbbképzi magát egy magasabb szintre.

A Dive Guide program felkészít továbbá az elméletben  tanultak gyakorlati alkalmazására.A tanfolyam célja,hogy elvégzése után egy stabil alapokkal rendelkező, sokoldalúan képzett SSI hivatásossá válj és világ- szinten bárhol be tudj integrálódni egy működő SSI Dive Centerbe, ahol abból élhetsz majd amit igazán szeretsz csinálni.

Búvárszervezettől függetlenül minden hivatásos búvár a búvárkodás nagykövete lesz, így elkötelezett és motivált kell legyen abban, hogy megossza másokkal a könnyűbúvárkodás szeretetét és segítenie kell megértetni tanulóival a saját felszerelés fontosságát, mivel ez teszi igazán biztonságossá, kényelmessé és szórakoztatóvá a merülést. Ha valóban szeretnél egy SSI Dive Centerben dolgozni, akkor az  SSI Dive Control Specialist program a leg megfelelőbb számodra, mivel olyan kiemelkedő tapasztalatokkal fogja gazdagítani tudásod , melyek egy új dimenziót nyitnak meg számodra. A SSI Dive Control Specialist program teljesen kitárja számodra a kapukat az Open Water Instructorrá váláshoz.

Mire jogosítanak fel a különböző szintek ?

Dive Guide

DG

Az SSI Dive Guide végzett búvárokat irányít és vízalatti túrákon vezeti őket. Továbbá, miután elvégzi a Snorkeling oktatóprogramot, egy Dive Guide Snorkeling minősítéseket adhat ki és taníthatja a snorkeling programot.

Dive Master

DM

Ha egy Dive Guide elvégzi a Science of diving programot Divemaster minősítést kap. A Divemaster már Try Scuba programot is vezethet medencében ezen kívül segíti az SSI Instructort a védett vízi és nyílt vízi tanfolyamok lebonyolításában, a tanulók felügyeletéban.

Dive Control Specialist

DCS

Dive Control Specialistként végzett búvárokat tudsz irányítani és merülést vezethetsz, segíthetsz SSI Instructort a tanteremben, medencében és nyíltvízben.

Megtarthatod az OWD tanfolyam elméleti és védettvízi részét egy SSI Instructor közvetett felügyelete alatt (a vészhelyzeti készségeket kivéve), megtarthatod az SSI Scuba Skills Update programot, az SSI Snorkeling programot, és a SSI Try Scuba programot védett vízben ezen kívül továbbképezheted magad Training Specialistnek.

Traning Specialist

TS

Egy Dive Control Specialist úgy válhat Training Specialisttá, hogy segédkezik bizonyos Speciality tanfolyamok lebonyolításában co-teaching (együtt tanítás keretében) Ezek a Speciality programok az alábbiak: Altitude Diving, Boat Diving, Computer Diving, Digital Underwater Photography, Equipment Techniques, Perfect Buoyancy, Shark Diving és Emergency Training.

Open Water Instructor

OWI

Miután megszerezted a Dive Control Specialist minősítést, beiratkozhatsz az Instructor Training tanfolyamra. Ezen a tanfolyamon felkészítünk a sikeres oktatói vizsgára. A vizsga sikeres elvégzésével Open Water Instructori minősítést szerzel. Ezután minősíthetsz Open Water Diver tanulókat, Advanced Adventurert,vezethetsz nyílt vízi Try Scuba programot.Ha szeretnéd magad tovább képezni,  hogy specialitás minősítéseket is adhass ki, erre lehetőséged nyílik oktatói specialitás tanfolyamok elvégzésével.

Tapasztalatod, készségeid fejlesztésével és az adott szinthez megfelelő számú búvár minősítés kiadásával az alábbi oktatói szinteket érheted el:

-Speciality Instructor

-Advanced Open Water Instructor

-Dive Master Instructor

-Dive Control Specialist Instructor

-Master Instructor

-Instructor Trainer

-Instructor Certifier

SSI_LOGO_Horizontal_207_50

Dive Centerünkben Master Instructori szintig oktatunk SSI hivatásos búvárokat.

Elindulnál hivatásos búvárkarieredhez vezető úton, esteleg tovább képeznéd magad ?

Váruk jelentkezésed elérhetőségeinken!


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írja be a helyes választ: *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>