Az SSI-ról

A SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL NÉHÁNY LELKES BÚVÁR SZENVEDÉLYÉBŐL NÖTTE KI MAGÁT ÉS ABBÓL AZ AKARATBÓL, HOGY MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ÉS MEGTANULHATÓ LEGYEN A BÚVÁRKODÁS.

Az SSI már több mint 40 éve látja el a búvárokat, oktatókatSSI_LOGO_Horizontal_207_50 és bázisokat oktatási rendszerrel. Az 1970 –es alapítás óta az SSI folyamatosan növekszik és napjainkban már világszerte több mint 30 országos szerviz központtal, több mint 110 országban több mint 2500 Búvárbázissal rendelkezik és tananyagjai pedig több mint 25 nyelvre lettek lefordítva.

rstc_logoSSI neve egyenlő a megbízhatósággal a búváriparban, is clearly a name to trust in the diving world, ez a siker és elismertség annak tudható be, hogy szabványaink kompromisszummentesen követik a magas minőséget és oktatási módszertant.

NEMZETKÖZI ELISMERTSÉG

2010 június 1. óta az SSI – Scuba Schools International azon kevés búvároktatási rendszerek egyike amely megfelelt a Global ISO minősítésének. Hét búvár és kettő hivatásos szint kapta meg a nemzetközi besorolást – ISO 11121 a Try Scuba Diving, ISO 28401-1-től -3-ig a Scuba Diver-től a Dive Guide szintig, ISO 11107 az Enriched Air Nitrox és 28402-1 és -2 for a Dive Control Specialist és az Open Water Instructor. A kiállított kártyákon szerepel a megfelelő ISO besorolás.

Forrás: www.divessi.com

A Dive Centerünkben elérhető SSI tanfolyamokról itt olvashatsz részletesen.

ISO-Certification-SSI-2010_BIG


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írja be a helyes választ: *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>